lördag 2 oktober 2010

Tack!

Tack för att ni finns alla mina nära och kära.
På morronen den 27/9 fick jag en stroke.
Synen försvann.
Jag åkte karusell och mådde fruktansvärt illa.
Huvudet sprängvärkte.
Via ambulans, akutvård hamnade jag på en
strokeavdelning.
Underbar svensk sjukvård!
Jag kommer tillbaka.
Är bara trött.
Ska vila.
Men TACK alla ni kära.
Ni finns!

7 kommentarer:

 1. Ojdå! Ta all tid du kan få att vila på. Krya på dej.

  SvaraRadera
 2. Ta hand om dig och krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, när man väl kommer in i sjukvårdskarusellen blir man väl omskött. Problemet är att komma in. Skrämmande att stroke kryper ner i åldrarna hela tiden. Och vem står näst på tur... Sköt om dej nu och låt andra sköta om dej. Det är du väl värd.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Vad skönt att sjukvården tog hand om dej på bästa sätt. Vila nu upp dej ordentligt och tänk bara på dej själv.
  Krya på dej.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Men du vilken förfärlig otur. Ändå meddelar du dig här det är fantastiskt av dig. Du har ju verkat väldigt trött en lång tid kanske det hänger samman... Vi kan aldrig veta hur våra liv ska gestalta sig och det som sker sker.
  Jag hoppas verkligen att du blir VÄL omhändertagen och får all den hjälp du behöver... så att du kan fortsätta där du vill fortsätta.
  Tanke
  Kram
  Meta

  SvaraRadera
 6. Hej Charlotte!Hoppas att du mår bättre nu. Var nu rädd om dig i fortsättningen och ta' det lite lugnare! DU BEHÖVS !!!!! Krya på dig och ha det gott! Kram från Birgitta, Claes, Tilde och Theo. P.s Theo fick A på höfter och UA på armbågar.Jätteroligt!D.s

  SvaraRadera
 7. Hej Charlotte! Tack för senast!!!!!! Jätteroligt att träffas och att få se din stora gård. Vi åker nog till klostret på fredag igen,tror jag.Jag hör av mig när vi kommer dit, så jag får veta hur du mår.Sköt om dig och må så gott.Kram! Hälsningar från tvåbenta och fyrbenta i Skärgårdsstad.

  SvaraRadera