torsdag 16 augusti 2012

Skit!

Sommarprojektet, myspläden inför höstrusket, har totalhavererat. Den lokala garnbutiken skulle beställa hem mera garn, andra färger. Det ska liksom bli en multifilt. Hopvirkat med svart och en svart kant runt om. Garnet beställdes i juni. Och ar alltså inte kommit än! Det skylls på det ena och det andra. Å glädjen liksom avtar med antalet väntande veckor! Visserligen har jag en massa annat på gång, men just det här är en favvo! Kommer inte garnet snart får det bli en mindre pläd helt enkelt, fast jag inte riktigt tänkt så!

3 kommentarer:

 1. Oh va tråkigt att du inte får ditt beställda garn, när man väl har bestämt sej så vill man ju inte vänta så länge.
  Byt garnaffär är mitt råd.
  Blått och lila är en jättesnygg kombination.
  Ha det gott. Hälsar Mia

  SvaraRadera
 2. Trist när det blir så där. Vi har numera bara en riktig garnaffär kvar i stan. Men hon är så jobbig. Man känner sig nästan som om man stör när man kommer dit. Annars har hon fina garner och bra priser. Jag vill att den ska finnas kvar så det inte bara blir en massa andra butiker som erbjuder lite varierat akrylgarn som extraservice.

  SvaraRadera
 3. Hej Synd med ditt garn men du är inte ensam om ett sådant projekt, jag har en full plastbox med rutor ifrån små till färdiga men jag vet inte vilken färg jag ska ha runt dem och filten. Kramisar Caisa

  SvaraRadera