torsdag 10 maj 2012

Gråmulet.

Skuttande ungtackor i hagen. Om en månad ungefär är det deras tur att få lamm. Tyvärr blir det begränsningar i utelivet för fåren. Varg stryker på skogen och jag vill inte hålla dom med mat. Mina tackor är mina och därför får dom tråkigt nog vara inne när inte nån i familjen kan hålla dom under hygglig uppsikt. Tråkigt men verkligheten vi lever med. Många i vargtäta områden väljer att inte ha några djur. Trist!

2 kommentarer:

 1. Hoppas magsjukan är ett minne blott - obehagligt minne.
  Jag undrar hur många spaltmeter media har ägnat åt vargens vara eller inte vara. Du som är mitt uppe i verkligheten har min fulla förståelse om du önskar vargen åt helsike. Får ska var ute i naturen och vargen skall vara i de stora skogarna men där är det ont om mat, det finns ju renar men de tillhör samerna - ja, så är cirkusen igång. Det verkar som om vargen inte får plats men den har funnits i vår natur sedan lång tid tillbaks. Vem är det egentligen som bestämt att vi ska ha varg i vårt land? Jag är dåligt insatt, nu måste jag försöka ta rätt på hur det förhåller sig.
  Ta väl hand om dina får, det måste vara roligt att uppleva lamningen.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotte. Otäckt att varg är så nära er. Hoppas att dina fina djur håller sig undan. Du tyget har jag köpt i rosa huset i borlänge, tror de har en hemsida också. Ha en forsatt fin vecka. Kram Mimmi

  SvaraRadera